Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash & Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii – Bc. Daniil Baranov
Bc. Daniil Baranov
Bachelor's thesis
Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash & Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii
Analysis of products and services of the company Makro Cash&Carry with a focus on starting enterpreneurs in gastronomy.
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřená na analýzu při které je nutné zjistit, jestli se vyplatí nakupovat suroviny a potraviny pro gastronomický podnik na jednom místě ve společnosti MAKRO Cach & Carry, nebo je výhodnější vybrat různé dodavatele pro konkrétní výrobky. V závěru prácí na základě získaných informací a provedené analýzy budou navrhnuta řešení pro velkoobchody,jak zlepšit orientaci zákazníka …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on the analysis in which it is necessary to find out whether it pays to buy raw products and food for the gastronomic enterprise at one place at MAKRO CACH & CARRY or it is better to choose different suppliers for specific products. At the end of my work, based on the information I have received and the analysis I have made, I propose a solution for wholesalers to improve …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 11. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14079/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 1. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BARANOV, Daniil. \textit{Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash \&{}amp; Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2017. Available from: https://theses.cz/id/xf55xa/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza dodavatelů
Jakub Beran -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Největší byrokratické překážky ovlivňující podnikání v hotelnictví a gastronomii v Česku a na Slovensku
Veronika Štěpánková -
Business v gastronomii
Mária Borbélyová -
Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii
Niki Cassolová -
Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu
Paulína Bukovinská -
Vliv online reputace na zákazníka v gastronomii
Klíčová Klíčová -
Tradície rodinného podnikania v hotelierstve a gastronómii v krajinách Vyšehradskej skupiny
Dominika Joppová