Bc. Renata ORSÁGOVÁ

Bakalářská práce

Technologie výroby čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby.

Technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation
Anotace:
Práce je zaměřena na technologii výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho zrání. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných článků a knih pro technologické procesy jeho výroby. Cílem práce je srovnání Čedaru s jinými tvrdými sýry, popis biochemie zrání a jakosti Čedaru z pohledu senzorického, chemického složení apod.
Abstract:
This work is about technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation. There are showed knowledges of special books and articles for technological process his production. The object of this work is compare Cheddar cheese with any other types of hard cheeses, description biochemistry of maturation and quality of Cheddar cheese connectioned with sensorial, chemical …více
 

Klíčová slova

Čedar čedarizace zrání biochemie
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2007
Zveřejnit od: 4. 6. 2007
Identifikátor: 5419

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2007
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ORSÁGOVÁ, Renata. Technologie výroby čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby.. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin