Jana Mužíková

Bakalářská práce

Význam regionální gastronomie v jižních Čechách

The Importance of Regional Gastronomy in South Bohemia
Anotace:
Práce se zabývá gastronomií v cestovním ruchu se zvláštním zaměřením na turistický region jižní Čechy. Zaměřuje se především na typické jihočeské pokrmy, významné regionální potravinářské firmy a na místní gastronomické akce. Praktická část analyzuje současný stav nabídky regionální gastronomie a povědomí místních obyvatel o jihočeské kuchyni.
Abstract:
This thesis deals with the topic of gastronomy in the tourism industry in the region of South Bohemia, Czech Republic. It focuses mainly on regional meals, major food industry companies in the region and on local gastronomic events. The final part tries to analyze the offer of regional gastronomy and the awareness of local inhabitants about South Bohemia cuisine.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2010
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Hana Zábranská

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/21611

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj