Analýza kvality služeb v kavárnách – Dominika Ratajská
Dominika Ratajská
Bakalářská práce
Analýza kvality služeb v kavárnách
Services quality analysis in cafeterias
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu služeb v kavárnách. Práce je rozdělena na tři části: teoretickou, analytickou a návrhovou. Teoretická část zahrnuje informace, které vycházejí z odborné literatury, a vymezuje pojmy týkající se kvality služeb. Analytická část obsahuje patnáct mnou vybraných kaváren v Praze s obecnými informacemi a se slovním i grafickým hodnocením osmi kritérií, která vyjadřují …víceAbstract:
The Bachelor thesis is focused on quality of service in coffeehouses. The thesis is divided into three parts: theoretical, analytical and stating suggestions. The theoretical part includes information based on specialized literature and determines terms associated with service quality. The analytical part includes general description of fifteen chosen coffeehouses located in Prague along with verbal …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12738/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RATAJSKÁ, Dominika. \textit{Analýza kvality služeb v kavárnách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/xjjil2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Environmentální management ve společnosti Father's Coffee Roastery s.r.o.
Viktorie VOSÁHLOVÁ -
Economic evaluation of coffee commodity and coffee production in Vietnam
Nam Anh Tran -
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Margarita Yelisseyeva -
Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour
Daniel Komár -
Vizuální identita pražírny Coffee Culture
Nelly Orságová -
Marketingová analýza produktu - na příkladu Costa Coffee
Kristýna Tichá -
The Impact of Coffee Demand on its Production
Tomáš Nossek