Interaktivní mapa čajových oblastí světa – Bc. Václav Rohm
Bc. Václav Rohm
Bakalářská práce
Interaktivní mapa čajových oblastí světa
Interactive map of tea regions of the world
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá základním dělení čaje, čajovníkům, zpracování čaje, čajové kultuře, balení čaje, původ čaje, čajovými obřady, mapovým systémům, jejich forem a tvorbě v mapových systémech. Oblasti, na které se práce soutředí jsou největší a nejznámější země produkující a exportující čaj. Část práce se zabývá vytvoření interaktivní mapy čajových oblastí světa v prohlížečovém programu …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the basic division of tea, tea trees, tea processing, tea culture, tea packaging, tea origins, tea ceremonies, mapping systems, their forms and creation in mapping systems. The areas on which the work will concentrate are the largest and most famous tea producing and exporting countries. Part of the work deals with the creation of an interactive map of the tea regions …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/fww2q/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jan Barták
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROHM, Václav. \textit{Interaktivní mapa čajových oblastí světa}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/xjlrqd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Základní produktové a prodejní formáty čaje. Čajovny
Ladislav PACLÍK -
Přehled a parametry produkce čaje ve světě
Monika Wilczynská -
Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
Pavla Janošková -
ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
Karla Melkesová -
Výkonnost trhu čaje v České republice
Martina Patočková -
Kvalita čaje
Aneta Straková -
Kultura pití čaje v Japonsku a postava Sen-no Rikjúa jako kodifikátora čajového obřadu
Lucie Sinérová -
Dongfang Meiren cha a jeho čajová kultura na Taiwanu
Hana RUSKOVÁ