Jitka POMAJZLOVÁ
Bachelor's thesis
Nevhodná výživa jako rizikový faktor
Inappropriate nutrition as a risk factor
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Nevhodná výživa jako rizikový faktor se zabývá mírou informovanosti laické veřejnosti o výživě. Teoretická část pojednává především o výživě a o onemocněních, které s výživou souvisí. V jednotlivých kapitolách jsou vysvětleny pojmy, které s výživou souvisí, dále jsou popsané živiny a jednotlivé složky potravy. V poslední kapitole jsou popsány onemocnění, které vznikají jako …moreAbstract:
Bachelor thesis named "Inappropriate Nutrition As a Risk Factor" is dealing with the rate of awareness lay public about the nutrition. The theoretical part is primarily about nutrition and about the diseases which are connected with nutrition. In individual chapters there are nutrients and individual food nutrients explained. In the last chapter diseases which arise as a consequence inappropriate nutrition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Lenka Luhanová
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
POMAJZLOVÁ, Jitka. Nevhodná výživa jako rizikový faktor. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of Health Care StudiesBachelor programme / field:
Nursing / General Nurse
Theses on a related topic
-
Rizikové faktory kardiovaskulárních onemocnění u žen
Zuzana BURIANOVÁ -
Vybrané rizikové faktory životního stylu u pacientů s arteriální hypertenzí
Vendula HARATYKOVÁ -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Nové potraviny v Evropě
Martina Vysoudilová -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová -
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková