Nevhodná výživa jako rizikový faktor – Jitka POMAJZLOVÁ
Jitka POMAJZLOVÁ
Bachelor's thesis
Nevhodná výživa jako rizikový faktor
Inappropriate nutrition as a risk factor
Anotácia:
Bakalářská práce s názvem Nevhodná výživa jako rizikový faktor se zabývá mírou informovanosti laické veřejnosti o výživě. Teoretická část pojednává především o výživě a o onemocněních, které s výživou souvisí. V jednotlivých kapitolách jsou vysvětleny pojmy, které s výživou souvisí, dále jsou popsané živiny a jednotlivé složky potravy. V poslední kapitole jsou popsány onemocnění, které vznikají jako …viacAbstract:
Bachelor thesis named "Inappropriate Nutrition As a Risk Factor" is dealing with the rate of awareness lay public about the nutrition. The theoretical part is primarily about nutrition and about the diseases which are connected with nutrition. In individual chapters there are nutrients and individual food nutrients explained. In the last chapter diseases which arise as a consequence inappropriate nutrition …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2020
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: MUDr. Lenka Luhanová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POMAJZLOVÁ, Jitka. Nevhodná výživa jako rizikový faktor. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of Health Care StudiesBachelor programme / odbor:
Nursing / General Nurse
Práce na příbuzné téma
-
Rizikové faktory kardiovaskulárních onemocnění u žen
Zuzana BURIANOVÁ -
Vybrané rizikové faktory životního stylu u pacientů s arteriální hypertenzí
Vendula HARATYKOVÁ -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Nové potraviny v Evropě
Martina Vysoudilová -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová -
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková