Bc. Jana SKÝPALOVÁ

Master's thesis

Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

The determination of rice chemical parametres during storage and its digestibility
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže.
Abstract:
The aim of the diploma thesis was to measure the changes of chosen chemical parameters of rice during the storage, in dependent on a different conditions of storage. The next aim was the determination of digestibility in an individual kinds of rice. In this thesis basic description of rice as a plant and factors influences growing and storage of rice are included.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier: 15052

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2010
  • Supervisor: Ing. Daniela Kramářová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

SKÝPALOVÁ, Jana. Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe