Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost – Bc. Jana SKÝPALOVÁ
Bc. Jana SKÝPALOVÁ
Master's thesis
Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost
The determination of rice chemical parametres during storage and its digestibility
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže.Abstract:
The aim of the diploma thesis was to measure the changes of chosen chemical parameters of rice during the storage, in dependent on a different conditions of storage. The next aim was the determination of digestibility in an individual kinds of rice. In this thesis basic description of rice as a plant and factors influences growing and storage of rice are included.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
15052
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2010
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SKÝPALOVÁ, Jana. \textit{Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2010. Available from: https://theses.cz/id/xkflv4/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SKÝPALOVÁ, Jana. Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Aplikace výrobní strategie KAIZEN v prostředí ryze českých výrobních firem
Ivana Tichotová -
Obsah arsenu v rýži a ve výrobcích z rýže
Hana Pokorná -
Vliv spalování posklizňových zbytků rýže na zdraví obyvatel ve vybraných zemích jihovýchodní Asie (Myanmar, Thajsko a Vietnam)
Monika Musilová -
Zdravotní risk a zisk geneticky modifikované zlaté rýže
Kateřina KUČEROVÁ -
Charakterizace presumptivních izolátů druhu Bacillus cereus ze vzorků rýže
Lucie Sytařová -
Monitoring výskytu Bacillus cereus ve vzorcích rýže: vliv kuchyňské úpravy a podmínek skladování na jeho pomnožení
Lucie Sytařová -
Forenzní šetření falšování rýže typu Basmati
Katarína Lazoriková -
Jak dalece jsou odlišné genomy rýže a ječmene?
Zuzana Zálešáková