Kateřina Korbélyiová

Bakalářská práce

Finanční analýza firmy AERO Vodochody, a. s.

Financial analysis of the company AERO Vodochody, a. s.
Anotace:
Cílem bakalářské práce je popsání a zhodnocení finanční situace společnosti AERO Vodochody, a.s. v letech 2003 – 2008. Finanční situace firmy byla zhodnocena vybranými metodami finanční analýzy. Hodnocení finanční situace podniku bylo provedeno na základě dat účetních výkazů a výročních zpráv za sledované období.
Abstract:
The purpose of this bachelor thesis is description and estimation of financial position of the company AERO Vodochody, a.s. for years 2003 - 2008. Financial position of the company is estimated by choosed methods of financial analysis. Estimation of the company's financial situation is based on financial statements and annual reports from years 2003 - 2008.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Miroslav Čulík
  • Oponent: Walter Demel

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava