Výroba nealkoholického piva v minipivovarech – David Doubek
David Doubek
Bachelor's thesis
Výroba nealkoholického piva v minipivovarech
Non-alcoholic beer craft in microbreweries
Anotácia:
Pivo je nejvíce konzumovaným alkoholickým nápojem na světě a třetím nejvíce oblíbeným nápojem po vodě a čaji. Zároveň je jedním z nejstarších kvašených nápojů civilizace, který dříve sloužil především k zajištění základních potřeb a s postupem času se stal nedílnou součástí našich jídelníčků. Díky nedostatku některých pivovarských surovin během 20. století a zpřísňování právních předpisů vznikl nový …viacAbstract:
Beer is the most consumed alcoholic beverage in the world and the third most of popular beverage after water and tea. Also, it is one of the oldest fermented beverages of civilization, which was primarily used to provide basic needs and over time has become an integral part of our menus. Due to shortage of some brewing materials during the 20th century and the tightening of legal regulations risen …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Luboš Paznocht, Ph.D.
- Oponent: Roman Švejstil, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace kultivačních podmínek pro stanovení kvasinek Saccharomyces boulardii
Lenka Šetková -
Stabilizace barvy a zrání červených vín
Tereza Nesvatbová
Názov
Vložil
Vložené
Práva