Ludmila DIVIŠOVÁ

Bachelor's thesis

Regionální potraviny a jejich podíl na prodeji v regionu Šumava

Regional foods and their share in sales in the Šumava region
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá regionálními potravinami, které jsou produkovány na území regionu Šumava. V teoretické části postupně rozebírá pojem "regionální potravina", jak jsou regionální potraviny vnímány a charakterizovány. Dále jakými možnými způsoby prodeje lze regionální potraviny distribuovat. Zmíněny jsou i certifikace a značky na území regionu Šumavy, jejich popis, kritéria a jejich šumavští …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with regional foods that are produced in the Šumava region. The theoretical part gradually analyses the term "regional food", how regional foods are perceived and characterised. Furthermore, which possible methods of sales can be used to distribute regional foods. Mentioned are also certifications and brands in the Šumava region, their description, criteria and their Šumava …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Doc. PaedDr. Jaroslav Dokoupil, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

DIVIŠOVÁ, Ludmila. Regionální potraviny a jejich podíl na prodeji v regionu Šumava. Plzeň, 2022. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/