Analýza sítě stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě – Jana Vítová
Jana Vítová
Bachelor's thesis
Analýza sítě stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě
Analysis of catering establishments in chosen tourist destination
Abstract:
Práce se zabývá stravovacími službami a analyzuje síť stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě, konkrétně v historickém centru města Hradec Králové. Celá práce je rozdělena do pěti kapitol. První z nich popisuje stravovací služby, jejich význam, funkci a rozdělení. Druhá kapitola je věnována městu Hradec Králové, jeho charakteristikám, historii i jeho významu pro cestovní ruch. Třetí kapitola …moreAbstract:
This bachelor's thesis deals with catering services and analyses the network of catering facilities in chosen tourist destination, particularly in the historical centre of Hradec Králové. The work is divided into five chapters. The first one focuses on catering services, their importance, function and division. The second chapter describes Hradec Králové, its history and its importance for tourism …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 10. 2011
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/30770
Thesis defence
- Date of defence: 31. 5. 2012
- Supervisor: Lena Mlejnková
- Reader: Alexey Kondrashov
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/30770
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Zhodnocení využívání různých druhů tuků ve veřejném stravování
Tereza Švíková -
Mobiliář pro veřejné stravování s použitím výrob. materiálů HI-MACS a fa. Kodreta
Lucie SMYSLOVÁ -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
SÍŤ VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ V PETROHRADĚ
Lucie KUŽNIAROVÁ -
Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování
Pavlína KOCANDOVÁ