Marek Trávníček

Diplomová práce

Optimalizace procesu přetypování výroby v potravinářském průmyslu

Process improvement: Implementation of the SMED system in the food industry
Anotace:
Tato práce navrhuje nový model procesu přetypování výroby balicí linky ve společnosti vyrábějící nečokoládové cukrovinky. Teoretická část práce přináší evidenci uplatnění metody SMED v různých odvětvích včetně potravinářství, kterému doposud nebyla v této souvislosti věnována pozornost. V rámci praktické části je formou případové studie předložen návrh založený na implementaci systému SMED podle Shingeovy …více
Abstract:
This paper proposes a new model of a packaging line changeover process in a non-chocolate confectionery manufacturer. The theoretical part of the work brings evidence of application of the SMED method in various branches including food industry, which has not been given enough attention yet. In the practical part, a case study is presented with a proposal based on the implementation of the SMED System …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 1. 2019
  • Vedoucí: Felipe Martínez
  • Oponent: Petr Jirsák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/75452