Jiří Duras

Bakalářská práce

Soukromý podnikatel v gastronomickém provozu

Private businessman in catering operations
Anotace:
Moje práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu restaurace, která bude specializována na italskou kuchyni. Práce je rozdělená do tří částí – teoretické, praktické a návrhové. V teoretické části jsou vysvětleny základní obecné pojmy podnikání, podnik, podnikatel, gastronomie, náklady a swot analýza. Ve druhé části popisuje výběr místa pro provoz a s tím spojená potřebná povolení. V návrhové …více
Abstract:
My thesis is aimed to creation a business plan for a restaurant specialized in italian cousine. Thesis is divided into three main parts – theoretical, practical and propose. In theoretical part are explained basic terms entrepreneurship, business, businessman, gastronomy, expense and SWOT analysis. In the second part is explained selection of the place for business and all permissions connected with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví