Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov – Bc. Juliána Kučerová
Bc. Juliána Kučerová
Master's thesis
Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
Vliv senzoricky aktivních látek na organoleptické vlastnosti ovocných destilátů
Jazyk práce: Slovenian
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Juliána. \textit{Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/xvq3nr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.