Michaela Reiterová

Bakalářská práce

Stravovací návyky žáků středních odborných škol

Eating habits of secondary vocational students schools
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na stravovací návyky žáků na střední odborné škole a je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Cílem teoretické části je charakteristika výživy a zdůraznit hlavní složky stravy. Práce je zaměřena na stravovací zvyklosti adolescentů, proto jsem toto období blíže charakterizovala a doporučila pro správnou skladbu jídelníčku. Ten je porovnáván z hlediska běžné stravy …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the eating habits of students at secondary vocational school and is divided into theoretical and practical part. The aim of the theoretical part is to characterize nutrition and emphasize the main components of the diet. The work is focused on the eating habits of adolescents, so I characterized this period in more detail and recommended for the correct composition …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2022
  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Kristýna Balátová, Ph.D.
  • Oponent: Marie Horáčková, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání

Mendelova univerzita v Brně

Institut celoživotního vzdělávání

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku