Bc. Natália Vargová

Bakalářská práce

Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike

Bio Food with a view to implementation in the hotel business in the Czech Republic
Abstract:
Bachelor´s dissertation in theoretical-methodological part deals with the concepts organic agricultural and organic farm. This section is also addicted to the definition of term bio food and bioproduct and their use and sales in hospitality management in Czech Republic. The content is also description of the organic control and authorities, which that control carry out. Nearby aim is to define the …více
Abstract:
Bakalárska práca sa v teoreticko-metodologickej časti zaoberá pojmami ekologické poľnohospodárstvo a ekologická farma. Táto časť sa taktiež venuje vymedzeniu pojmov biopotravina a bioprodukt, ich využitiu a odbytu v hotelierstve v Českej republike. Obsahom je aj popis ekologickej kontroly a orgánov, ktoré kontrolu uskutočňujú. Vedľajším cieľom je vymedziť rozdiely medzi ekologickými a konvenčnými potravinami …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze