Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike – Bc. Natália Vargová
Bc. Natália Vargová
Bakalářská práce
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Bio Food with a view to implementation in the hotel business in the Czech Republic
Abstract:
Bachelor´s dissertation in theoretical-methodological part deals with the concepts organic agricultural and organic farm. This section is also addicted to the definition of term bio food and bioproduct and their use and sales in hospitality management in Czech Republic. The content is also description of the organic control and authorities, which that control carry out. Nearby aim is to define the …víceAbstract:
Bakalárska práca sa v teoreticko-metodologickej časti zaoberá pojmami ekologické poľnohospodárstvo a ekologická farma. Táto časť sa taktiež venuje vymedzeniu pojmov biopotravina a bioprodukt, ich využitiu a odbytu v hotelierstve v Českej republike. Obsahom je aj popis ekologickej kontroly a orgánov, ktoré kontrolu uskutočňujú. Vedľajším cieľom je vymedziť rozdiely medzi ekologickými a konvenčnými potravinami …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VARGOVÁ, Natália. \textit{Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/xxdcb3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Customer motivations in the purchase of organic food
Tamara Savelyeva -
Consumers' attitudes and purchase intentions in relation to organic foods in Indonesia
Riski Ulina Sianturi -
Sustainability of agricultural systems: A comparison between conventional and organic farming
Nikolaos Nikolaou -
Právní aspekty založení a provozu ekofarmy
Iveta Kaňková -
Podnikatelský plán pro založení ekofarmy
Lenka Pražanová -
Využití geografických informačních systémů a bezpilotních technologií při návrhu opatření pro zlepšení hospodářských a ekologických aspektů ekofarmy Krhová
Kristýna Holčáková -
Ekonomika Ekofarmy Počaply
Tereza Bierhanzlová