Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami – Bc. Soňa Lavičková
Bc. Soňa Lavičková
Bakalářská práce
Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
Impact of the COVID-19 crisis on consumer behavior in the food market
Anotace:
Bakalářská práce analyzuje chování českých spotřebitelů při nákupu potravin v době koronavirové pandemie v České republice. V teoretické části bakalářské práce jsou shrnuty obecné poznatky o spotřebiteli a jeho chování. Praktická část bakalářské práce se zaměřuje na zjištění postojů spotřebitele v rámci volby prostředí, bezpečí, průběhu nákupu a vnímání komunikačních kanálů v období koronavirové krizeAbstract:
The bachelor thesis analyzes the behavior of Czech consumers when buying food during a coronavirus pandemic in the Czech Republic. The theoretical part of the bachelor thesis summarizes general knowledge about the consumer and his behavior. The practical part of the bachelor's thesis focuses on finding out the attitudes of consumers in the choice of environment, security, purchase process and perception …víceKlíčová slova
chov\án\í spotřebitel potraviny n\ákup pandemie behavior consumer food purchase pandemic
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 7. 2021
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/vhuuo/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Veronika Březinová
- Oponent: Ing. Alena Šafrová Drášilová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pandemie COVID-19 na nákupní chování zákazníků vybrané firmy
Havlíková Havlíková -
Proměny spotřebitelských vzorců chování v době pandemie COVID - 19
Jan Čejka -
Vliv pandemie na chování spotřebitele
Beáta Hynková -
Influence of Covid-19 on Consumers’ Behavior in the Czech Republic
Md Abu Taleb Saikat -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO