Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol – Vlasta Popeláková
Vlasta Popeláková
Bakalářská práce
Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá jednotlivými faktory, které ovlivňují žáky při volbě střední školy, a také faktory, kvůli kterým studenti středních škol gastronomických oborů z oboru odchází. Dotazníkové šetření bylo provedeno mezi žáky základních a středních škol. V návrhové části jsou stanovena doporučení pro základní a střední školy pro jejich propagaci a doporučení pro vytvoření gastronomického kurzu …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the individual factors that influence pupils in the choice of secondary school, as well as the factors for which the secondary school students of gastronomic disciplines leave the field. The questionnaire survey was carried out among pupils of primary and secondary schools. In the design part there are recommendations for primary and secondary schools for their promotion …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POPELÁKOVÁ, Vlasta. \textit{Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/xzgvit/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Volba další vzdělávací dráhy u vybrané cílové skupiny osob ohrožených sociálním vyloučením
Kamila Klecanská -
Volba další vzdělávací dráhy žáků základních škol v kontextu rodiny
Petr Hlaďo -
Aktivizační metody ve výuce oboru vzdělání gastronomie
Tereza Třeštíková -
Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000
Hana Budková -
Inovace učebních textů pro obor vzdělání číšník
Ilona Handzelová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Popeláková, V.
7. 4. 2020