Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu – Mgr. Hana Chocholáčová
Mgr. Hana Chocholáčová
Bakalářská práce
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Analysis of the quality and performance of companies from selected food industry
Anotace:
Předmětem bakalářské práce „Analýza kvality a výkonnosti podniku z vybrané oblasti potravinářského podniku“ je analyzovat a porovnat kvalitu podniků z vybraného odvětví potravinářského průmyslu, konkrétně z oblasti Různé, která zahrnuje podniky vyrábějící mlýnské výrobky, kakao, čokoládu a cukrovinky, a zpracování čaje a kávy. Teoretická část je zaměřena na vymezení a charakteristiku pojmů kvality …víceAbstract:
The goal of the submitted thesis: “Analysis of the quality and performance of companies from selected food industry” is to analyze and comprise quality of companies from selected food industry, especially from the manufacture of grain mill products, manufacture of cocoa, chocolate and confectionery and processing of tea and coffee. The theoretical part is focused on the identification and characterization …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/jj6ia/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
- Vedoucí: doc. Ing. Bc. Petr Suchánek, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Richter
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita jako nástroj konkurenceschopnosti firmy
Aneta Hynková