Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání – Bc. Barbora Bílová
Bc. Barbora Bílová
Diplomová práce
Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání
Formation of sensory active compounds from fats during thermal stress
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÍLOVÁ, Barbora. \textit{Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/y1iw61/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.