Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích – Alina Chornous
Alina Chornous
Bakalářská práce
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a následní loaja-litou zákazníků v gastronomických podnicích Jižní Moravy. Dalším cílem práce je zjištění změn v chování zákazníků v důsledku pandemie Covid-19. Pomocná data pro analýzu problému jsou sbíraná prostřednictvím dotazníkového setření a vy-hodnocena pomocí IPA analýzy a statistických metod. Po analýze nasbíraných dat pro zvýšení …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with the issue of customer satisfaction and subse-quent loyalty in gastronomic establishments in Southern Moravia. Another goal of the thesis is to determine changes in customer behaviour due to the Covid-19 pan-demic. Auxiliary data for the problem analysis is collected through a questionnaire survey and evaluated using IPA analysis and statistical methods. After analysing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Andrea Králiková
- Oponent: Stanislav Mokrý, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu / Účetnictví a daně
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí
Klára Tůmová -
Analýza nabídky vín v gastronomických provozech
Adam Bencze -
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Adéla Prášilová -
Role Instagramu v marketingovém plánu gastronomických podniků s výběrovou kávou
Lucie Labíková -
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Michaela Matušková -
Dopady pandemie Covid-19 na podnikání v oblasti gastronomie
Tereza Šedivá -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Provozní studie restauračního podniku
Polina Solovyeva