Polarizace profilu hostů žena versus muž – Tomáš Schulz
Tomáš Schulz
Bakalářská práce
Polarizace profilu hostů žena versus muž
Polarization profile guests female versus male
Anotace:
Snad od dob, kdy vznikly první restaurace, si majitelé těchto podniků kladli stejnou otázku „Jak právě k sobě nalákat co nejvíce zákazníků a jakou vytvořit nabídku? Kdo budou jejich zákazníci?“ Lidé složení z mužů a žen. Jelikož má každý z nich jiné nároky, jiné potřeby a jiné priority co se stravování týče, je hlavním cílem mé bakalářské práce zjistit rozdíly mezi nimi a jejich preference v oblasti …víceAbstract:
Perhaps since the days of the first restaurants, the owners of these businesses asked the same question, "How to lure as many customers as possible and how to create a product? Who are their customers? "People are composed of men and women. Since each of them has different requirements, different needs and different priorities in eating, main objective of my thesis is to determine the differences between …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12953/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SCHULZ, Tomáš. \textit{Polarizace profilu hostů žena versus muž}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/y3wqzb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Alena Pavlíčková -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Stravování a gastronomie jako součást kvality života v domovech pro seniory.
Petra Kneslová -
Gastronomie jako součást kvality života v domovech pro seniory
Tereza Režná -
Mukbang v Číně - fenomén virtuální gastronomie a jeho prezentace v digitální sféře
Jan MATĚJŮ -
Stravování ve školách
Magdalena Pöschková -
Manuální a dělnické profese: motivace, preference a rozdíly generací
Barbora Dohnalová