Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa – Bc. Markéta KOTRCOVÁ
Bc. Markéta KOTRCOVÁ
Master's thesis
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
HACCP system and its implementation in farm processing of beef
Abstract:
Systém analýzy rizik a řízení kritických bodů je systém, který pomáhá udržet zdravotní nezávadnost potravin. Součástí plánu HACCP je zavedení kritických kontrolních bodů a tím stanovit místa, kde hrozí největší riziko pro bezpečnost potravin. Tato místa se musí monitorovat, kontrolovat a zaznamenávat. V případě potřeby použít nápravná opatření. Hlavním úkolem systému HACCP je výroba bezpečných potravin …moreAbstract:
A risk analysis and critical point management systém is helping to ensure the food safety. Part of the HACCP planis focused on the definition and application of the critical control points in order to identify the biggest food safety risks. These point shave to be monitored, inspected, checked and recorded. There is also an urgency to take corrective actionif necessary. Thema in task of the HACCP systém …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOTRCOVÁ, Markéta. \textit{Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2021. Available from: https://theses.cz/id/y5nvh7/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOTRCOVÁ, Markéta. Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
-
Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna
Irena VLČKOVÁ -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights