Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa – Bc. Markéta KOTRCOVÁ
Bc. Markéta KOTRCOVÁ
Master's thesis
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
HACCP system and its implementation in farm processing of beef
Anotácia:
Systém analýzy rizik a řízení kritických bodů je systém, který pomáhá udržet zdravotní nezávadnost potravin. Součástí plánu HACCP je zavedení kritických kontrolních bodů a tím stanovit místa, kde hrozí největší riziko pro bezpečnost potravin. Tato místa se musí monitorovat, kontrolovat a zaznamenávat. V případě potřeby použít nápravná opatření. Hlavním úkolem systému HACCP je výroba bezpečných potravin …viacAbstract:
A risk analysis and critical point management systém is helping to ensure the food safety. Part of the HACCP planis focused on the definition and application of the critical control points in order to identify the biggest food safety risks. These point shave to be monitored, inspected, checked and recorded. There is also an urgency to take corrective actionif necessary. Thema in task of the HACCP systém …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOTRCOVÁ, Markéta. \textit{Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/y5nvh7/.
Jak správně citovat práci
KOTRCOVÁ, Markéta. Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace systému kontroly hygieny ve vybraném provozu - porážka a bourárna
Irena VLČKOVÁ -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová
Názov
Vložil
Vložené
Práva