Bc. Klára Jakubů

Diplomová práce

Oleokanthal v olivovém oleji

Oleocanthal on olive oil
Anotace:
Tato práce se zabývá oleokantalem v extra panenském olivovém oleji. V teoretické části je charakterizován olivový olej a jsou uvedeny možnosti stanovení obsahu oleokantalu v extra panenském olivovém oleji. V experimentální části je popsán postup zpracování olivového oleje pomocí dvojnásobné extrakce a postup optimalizace podmínek analýzy extraktu kapalinovou chromatografií s UV detekcí. Optimalizovaným …více
Abstract:
This thesis deals with oleocantal in extra virgin olive oil. In the theoretical part, there is a characterization of olive oil and the possibilities of determining oleocantal in extra virgin olive oil. The experimental part contains describtion of processing olive oil by double extraction and describtion of the procedure for optimizing the conditions of analysis of the extract by using liquid chromatography …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Fischer, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Jakubů, Klára. Oleokanthal v olivovém oleji. Pardubice, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.