Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidanty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Antioxidanty v potravinách a možnosti aplikace antioxidantů ve výživě
 (Martina DUBNOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kbn9gm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Bylinné čaje a jejich antioxidanty
 (Ladislava Ilčíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nm2uch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty rodu Salvia L.
 (Nikola Štípalová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k4zpna// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v obilovinách a pseudocereáliích
 (Erika Pavelková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5jclhi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Potraviny bohaté na antioxidanty
 (Erika Zárubová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
 (Lenka Říhová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v potravinářském průmyslu
 (Monika Tomková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hot2oa// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v bylinných čajích
 (Anna Procházková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iysgy8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
 (Klára PECHOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8mqyt5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty ve víně a jejich možné obsahové ovlivnění
 (Kateřina Mikešová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//89cyox// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)