Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění – Kateřina Prýcová
Kateřina Prýcová
Master's thesis
Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění
Effects of egg yolk LDL fraction addition on motility of bull spermatozoa cryopreserved at a high dilution rate
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. MVDr. Radko Rajmon, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRÝCOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/y9awg9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Biotechnology of Reproduction
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva