Kateřina Prýcová

Master's thesis

Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění

Effects of egg yolk LDL fraction addition on motility of bull spermatozoa cryopreserved at a high dilution rate
 

Kľúčové slová

null

Keywords

null
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. MVDr. Radko Rajmon, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Czech University of Life Sciences Prague

Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Master programme:
Biotechnology of Reproduction

Práce na příbuzné téma

 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses y9awg9 y9awg9/2
13. 4. 2014
Složky
Soubory
Mach, J.
14. 4. 2014
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.