Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů – Markéta Šimonová
Markéta Šimonová
Bachelor's thesis
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Management of catering services in the tourist area in the context of current trends
Abstract:
Bakalářská práce zkoumá potenciál a management rozvoje gastroturismu v turistické oblasti Český ráj. Práce se zabývá mírou atraktivity regionální a místní gastronomie a jejím povědomím u manažerů restaurací. Zhodnoceno je také povědomí těchto manažerů o lokálních a místních produktech a producentech. První část bakalářské práce vysvětluje termíny, jako gastroturismus, současné trendy společného stravování …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB8428
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2016
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: RNDr. Jiří Petera
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠIMONOVÁ, Markéta. \textit{Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2016. Available from: https://theses.cz/id/ya7175/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
Petra Kozáková -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
Lenka Novotná -
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
Ondřej Jansa -
Analýza francouzské gastronomie
Filip Kratochvíl -
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
Nicole Kuřátková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights