Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů – Markéta Šimonová
Markéta Šimonová
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Management of catering services in the tourist area in the context of current trends
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá potenciál a management rozvoje gastroturismu v turistické oblasti Český ráj. Práce se zabývá mírou atraktivity regionální a místní gastronomie a jejím povědomím u manažerů restaurací. Zhodnoceno je také povědomí těchto manažerů o lokálních a místních produktech a producentech. První část bakalářské práce vysvětluje termíny, jako gastroturismus, současné trendy společného stravování …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB8428
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Jiří Petera
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMONOVÁ, Markéta. \textit{Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ya7175/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
Petra Kozáková -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
Lenka Novotná -
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
Ondřej Jansa -
Analýza francouzské gastronomie
Filip Kratochvíl -
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
Nicole Kuřátková
Název
Vložil
Vloženo
Práva