Markéta Šimonová

Bakalářská práce

Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů

Management of catering services in the tourist area in the context of current trends
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá potenciál a management rozvoje gastroturismu v turistické oblasti Český ráj. Práce se zabývá mírou atraktivity regionální a místní gastronomie a jejím povědomím u manažerů restaurací. Zhodnoceno je také povědomí těchto manažerů o lokálních a místních produktech a producentech. První část bakalářské práce vysvětluje termíny, jako gastroturismus, současné trendy společného stravování …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB8428

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
  • Oponent: RNDr. Jiří Petera

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ya7175 ya7175/5
1. 6. 2016
Složky
Soubory
2. 6. 2016
Kohout, J.
2. 6. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.