Nutriční hodnota vybraných masných výrobků – Mgr. Jana Hajduchová
Mgr. Jana Hajduchová
Bachelor's thesis
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
Nutritional Value of Chosen Meat Products
Abstract:
Bakalářská práce je tvořena z podnětů zákazníků nakupujících v řeznictví, které autorka vlastní. Ráda by informovala své zákazníky o složení masných výrobků. Autorka si vypracovala dotazník, který rozdala ve svém obchodě, a po vyhodnocení odpovědí se zaměřila na ty aspekty, o které se její zákazníci nejvíce zajímají. Autorka přidala i pár svých podnětů, které by mohly zákazníka zajímat. Dále autorka …moreAbstract:
This bachelor thesis is composed on the basis of butcher shop customers. The author is the owner of the butchery and she would like to inform her customers about ingredients of meat products. The author made a questionnaire for her customers and after evaluation of its results she decided to concentrate on aspects which are customers most interested in. She also added a couple of her own thougts in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014
Identifier:
https://is.muni.cz/th/nqepu/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 5. 2014
- Supervisor: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.
- Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Teacher Education - Vocational Training
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
Michaela KREJČÍ -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka