Bc. Natálie Holubcová

Diplomová práce

Analýza kvality cateringových služeb

Analysis of the quality of catering services
Anotace:
Cílem diplomové práce je provést analýzu cateringových služeb v Praze. Ze všech společností poskytujících cateringové služby byly vybrány ty, pro které je poskytování cateringových služeb hlavní činností. Velmi důležitým kritériem byla doba působnosti délky jejich podnikání. Teoretická část práce je zaměřená na vysvětlení pojmů z oblasti cateringových akcí a vysvětleních legislativních podmínek, které …více
Abstract:
The goal of my diploma thesis is make an analysis of catering services in Prague. Of all companies which are offer catering services were selected companies, for which is provision of catering services main activity. Very important criterion was a time of doing business. Theoretic part of my thesis is focus on explain the notions from area of catering actions an explain legislative conditions which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze