Ing. Jan FENYK

Master's thesis

Vliv ochranných povlaků z přírodních polymerů na kvalitativní parametry pokrmových tuků

The influence of protective natural polymer based coating on qualitative parametres of hardened fats
Anotácia:
Teoretická část diplomové práce popisuje obalové materiály potravinářství založené na přírodních polymerech, zejména na proteinech a na škrobu. Jsou popsány způsoby skladování tuků. V experimentální části diplomové práce jsem se zabýval aplikací povlaků ze škrobovo-proteinových hydrolyzátů amarantové mouky na vzorek másla. Byly vyzkoušeny 3 typy povlaků. U vzorků másla skladovaných při teplotě 7 °C …viac
Abstract:
In a theoretical part of the master thesis food industry wrappings based on natural polymers, especially from starch and protein, are described. Storage of edible fats is discussed. In experimental part edible coatings from 50 % solution of amaranth flour hydrolysate on samples of butter were applied. Three kinds of edible coatings were tested. In was confirmed that at butter samples stored at temperature …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Zverejniť od: 16. 5. 2008
Identifikátor: 7671

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

FENYK, Jan. Vliv ochranných povlaků z přírodních polymerů na kvalitativní parametry pokrmových tuků. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.