Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu – Marcela HORÁKOVÁ
Marcela HORÁKOVÁ
Bakalářská práce
Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Apple Pulp and its Use in Food Industry
Anotace:
V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován …víceAbstract:
In the present thesis I have focused on apples, which are the most typical fruits of our area. In the first chapter we can learn general information about content and nutritional value of apples, in next chapters the attention is concentrated on apple pulp and its use in the production of fruit nectars, children´s snack and fruit spreads. Conclusion of the study is devoted to the legislation of above …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zveřejnit od: 15. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HORÁKOVÁ, Marcela. Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení obsahu vitamínů v dětských ovocných přesnídávkách
Iuliia Gladkaia