Bc. Abdelreheem Shamekh

Master's thesis

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace

Business plan of a new gastronomic facility Kosher restaurant
Abstract:
Cílem práce je sestavit podnikatelský záměr nového košer gastronomického zařízení včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizace, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. Je zpracována analýza a srovnání konkurence a SWOT analýza. Dále zaměstnanecké nároky na jednotlivé pozice, jídelní a nápojový lístek, spolu s cenami …more
Abstract:
The aim of the Master’s thesis is to compile the business plan of the new gastronomic facility including the implementation of relevant analyzes, description of planned products, design of marketing strategy, organizational, technical and personnel design, financial analysis and implementation plan. All important Jewish holidays, employee demands for individual positions are described in detail. Analysis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2019
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)