Bc. Abdelreheem Shamekh

Diplomová práce

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace

Business plan of a new gastronomic facility Kosher restaurant
Anotace:
Cílem práce je sestavit podnikatelský záměr nového košer gastronomického zařízení včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizace, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. Je zpracována analýza a srovnání konkurence a SWOT analýza. Dále zaměstnanecké nároky na jednotlivé pozice, jídelní a nápojový lístek, spolu s cenami …více
Abstract:
The aim of the Master’s thesis is to compile the business plan of the new gastronomic facility including the implementation of relevant analyzes, description of planned products, design of marketing strategy, organizational, technical and personnel design, financial analysis and implementation plan. All important Jewish holidays, employee demands for individual positions are described in detail. Analysis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/rg13p/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2019
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství