Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace – Bc. Abdelreheem Shamekh
Bc. Abdelreheem Shamekh
Diplomová práce
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Business plan of a new gastronomic facility Kosher restaurant
Anotace:
Cílem práce je sestavit podnikatelský záměr nového košer gastronomického zařízení včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizace, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. Je zpracována analýza a srovnání konkurence a SWOT analýza. Dále zaměstnanecké nároky na jednotlivé pozice, jídelní a nápojový lístek, spolu s cenami …víceAbstract:
The aim of the Master’s thesis is to compile the business plan of the new gastronomic facility including the implementation of relevant analyzes, description of planned products, design of marketing strategy, organizational, technical and personnel design, financial analysis and implementation plan. All important Jewish holidays, employee demands for individual positions are described in detail. Analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/rg13p/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2019
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SHAMEKH, Abdelreheem. \textit{Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/yg42ys/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán
Mariana Vrabelová -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Martin VILDT -
Business plan of Trilobit Hotel
Alena Latash -
Optimalizace jídelního lístku v mateřské škole
Přemysl Vodička -
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Veronika Stránská -
Podnikatelský plán - obnovení restaurace
Klára Landovská -
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Veronika Stránská