Martin FIŠER
Bachelor's thesis
Kvalita a využití nahých odrůd ovsa
The quality and use of naked oats
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce bylo shrnutí nových poznatků o kvalitativních vlastnostech a možnostech využití nahozrných odrůd ovsa a jejich porovnání s odrůdami pluchatými. Nahý oves vyniká především svoji vysokou nutriční a energetickou hodnotou, obsahem esenciálních aminokyselin, vysokým obsahem tuků, vitamínů a minerálních látek a zároveň jejich vysokou biologickou hodnotou. Tyto faktory řadí nahý …viacAbstract:
The purpose of this bachelor´s thesis was summary of new knowledge about qualitative properties and possibilities of utilization of naked oats varieties and their comparison with hulled oat varieties. Naked oast excels especially in its high nutritional and energy value, in the content of essential amino acids, in high content of fats, vitamins and minerals and theirs high biological value together …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zverejniť od: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Zdeněk Štěrba, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FIŠER, Martin. Kvalita a využití nahých odrůd ovsa. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
Markéta Pirunčíková -
Využití kvasinek pro průmyslové účely
Daniel Drholec -
Využití mikroorganismů pro potravinářské účely
Natálie Benešová -
Zhodnocení využití moderní techniky v tropech a subtropech
Dalibor Mikuláš -
Využití metod PI v průmyslové praxi
Barbora Dejlová -
Možnosti opětovného využití vyčištěné odpadní vody
Kateřina Petrová -
Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
Květa VINKLÁRKOVÁ -
Produkce, funkční a chemické složení nadzemní biomasy a chemické složení opadu alpinské tundry Východních Sudet v reakci na seč
Michaela KONEČNÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva