Study of natural biologically active compounds in crop and food employing progressive analytical methods – Ing. Anna Hurajová
Ing. Anna Hurajová
Doctoral thesis
Study of natural biologically active compounds in crop and food employing progressive analytical methods
Studium přírodních biologicky aktivních sloučenin v zemědělských plodinách a potravinách s využitím progresivních analytických metod
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HURAJOVÁ, Anna. \textit{Study of natural biologically active compounds in crop and food employing progressive analytical methods}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/yja24r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.