Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje – Petra Ivanová
Petra Ivanová
Bachelor's thesis
Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje
Consumer and Offer of Bakery and Confectionery Products in the Region Hradec Kralove
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nabídkou a poptávkou pekárenských a cukrárenských výrobků v Královéhradeckém kraji. Teoretická část se zabývá identifikací aktuální situace nabídky regionálních produktů a poptávky spotřebitelů po těchto produktech. Dále se zabývá šetřením, kde by spotřebitel danou potravinu mohl nakoupit. Vlastní práce se zabývá dotazníkovým výzkumem prováděným u spotřebitelů i producentů …moreAbstract:
This thesis deals with the supply and demand of bakery and confectionery products in the Hradec Králové region. The theoretical part deals with the identification of the current situation of the regional products supply and the consumer demand for these products. It also deals with the research into where these foods can be purchased. The actual work deals with a questionnaire survey conducted among …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 11. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
IVANOVÁ, Petra. \textit{Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/yjftvu/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
Anna Malykhina -
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Veronika Pourová -
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
Klára Nohynková -
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
Karolína ČMUCHOVÁ -
Consumers´ Typology on the Czech Market of Food Products Assigned by Quality Labels
Tomáš Sadílek -
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights