Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje – Petra Ivanová
Petra Ivanová
Bakalářská práce
Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje
Consumer and Offer of Bakery and Confectionery Products in the Region Hradec Kralove
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nabídkou a poptávkou pekárenských a cukrárenských výrobků v Královéhradeckém kraji. Teoretická část se zabývá identifikací aktuální situace nabídky regionálních produktů a poptávky spotřebitelů po těchto produktech. Dále se zabývá šetřením, kde by spotřebitel danou potravinu mohl nakoupit. Vlastní práce se zabývá dotazníkovým výzkumem prováděným u spotřebitelů i producentů …víceAbstract:
This thesis deals with the supply and demand of bakery and confectionery products in the Hradec Králové region. The theoretical part deals with the identification of the current situation of the regional products supply and the consumer demand for these products. It also deals with the research into where these foods can be purchased. The actual work deals with a questionnaire survey conducted among …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
IVANOVÁ, Petra. \textit{Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/yjftvu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
Anna Malykhina -
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Veronika Pourová -
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
Klára Nohynková -
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
Karolína ČMUCHOVÁ -
Consumers´ Typology on the Czech Market of Food Products Assigned by Quality Labels
Tomáš Sadílek -
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva