The use of food delivery applications among different consumers groups in the Czech Republic – Bc. Yasmeen Al frouh
Bc. Yasmeen Al frouh
Bakalářská práce
The use of food delivery applications among different consumers groups in the Czech Republic
The use of food delivery applications among different consumers groups in the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce si klade za cíl zhodnotit pohled spotřebitelů v České republice na aplikace rozvozu potravin. Přesněji řečeno, provést kvalitativní výzkum s cílem prozkoumat vliv různých atributů aplikace na dotazované. Dále poskytnout srovnání charakteristik aplikace, které mají vliv na hodnocení služby dotazovanými, a charakteristik, které mají největší vliv na rozhodnutí konečného spotřebitele …víceAbstract:
This Bachelor thesis aims to evaluate the perspective of consumers based in the Czech Republic on food delivery applications. More specifically, to conduct a qualitative research to investigate the influence of different attributes of an application on the interviewees. Furthermore, to provide a comparison of application characteristics that have an impact on interviewees’ evaluation of the service …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 7. 2024
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/se39z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 8. 2024
- Vedoucí: Ing. Petr Mach, Ph.D.
- Oponent: Ing. Tomáš Kremr, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Bakalářský studijní program / obor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
The use of food delivery applications among different consumer groups in the Czech Republic
Yasmeen Al Frouh -
Influence of Covid-19 on Consumers’ Behavior in the Czech Republic
Md Abu Taleb Saikat -
Consumer behavior of Millennials in Czech Republic when facing multiple crises: experiences from the COVID-19 pandemic and the 2022 energy crisis
Franco Eduardo Rodriguez Esponda -
The Impact of Social Media Influencers Focused on Health on Marketing and Consumer Behavior on Instagram in Czech Republic
Dominik Ziegler -
Sustainable, Conscious Consumer Behavior: A Comparative Study on Türkiye and the Czech Republic
Bashak Sarah Yoney -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera