Business Plan for a Gastronomic Restaurant – Zlata Skrypnik
Zlata Skrypnik
Bakalářská práce
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Abstract:
Summary:This bachelor thesis deals with implementing and improvement of brand-new gastronomic family restaurant based in Prague. The aim of the theoretical part is to give the evident knowledge and comprise all fundamental aspects of business planning. The acquired background is based on literature research from different online and paper sources.Practical part indicates a knowledge about how the expected …víceAbstract:
d the main competitors were also analyzed.Thus, the main target audience was defined, based on the demographic data: the workers of the offices in Klamovka Business Centre as well as their children and families. Understanding that marketing strategy is one of the most important aspects of the project, the suggestion of several marketing programs was made which will be of interest both for children …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Mansoor Maitah, Ph.D. Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Economics Policy and Administration / Business Administration
Práce na příbuzné téma
-
Proposal of a Business Plan for a Cosmetic Studio
Diana Sokolenko -
The Role of a Project Manager: Conditions Underlying Effective Project Management Team´s Performance
Michal Adam -
Business plan for opening a «Dunkin Donuts» franchise restaurant in Prague
Aliaksandr Kubyshkin -
Rozvojová strategie - VINGL RESTAURANT
Veronika Mertová -
Tax Impact on Business Planning
Violetta Metelnikova
Název
Vložil
Vloženo
Práva