Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků – Michaela BURIANOVÁ
Michaela BURIANOVÁ
Bakalářská práce
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
Effect of packaging on the shelf life of meat products.
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je porovnat vliv různých typů balení (průtažná fólie, modifikovaná atmosféra, vakuové balení) masných výrobků na jejich zdravotní nezávadnost z pohledu norem, které určují specifické požadavky na zdravotní nezávadnost masných výrobků. První část této práce popisuje vývoj a různé typy uzenářských obalů a obalových materiálů masných výrobků. Druhá část zachycuje provádění …víceAbstract:
The aim of this work is to compare the effect of different types of packaging (stretch film, modified atmosphere and vacuum packaging) meat products on their safety in terms of the standards that define specific requirements on health safety of meat products. The first part describes the development and various types of casings and packaging of meat products. The second part describes the implementation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BURIANOVÁ, Michaela. Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
Jana Vítová -
Vliv předúpravy vzorku na celkový počet mikroorganismů v horninovém prostředí
Andrea Heřmanová -
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
Bára Bažantová -
Výskyt patogenních mikroorganismů u microgreens
Veronika Kupčíková -
Stanovení mikroorganismů ve vzduchu potravinářských provozů
Andrea Krýzová -
Detekce mikroorganismů v pasterizovaném mléce pomocí hmotnostní spektrometrie
Martina SZABOVÁ -
Obal jako jednoznačný identifikátor konkrétního výrobku pro spotřebitele
Veronika Hybšová -
Výrobky a jejich obaly
Hana Kubíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva