Bc. Blanka Břečková

Diplomová práce

Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách

Quality of Pasta Stored at Different Temperatures
Anotace:
Tato práce navazovala na bakalářskou práci (vliv skladování na jakost těstovin) zabývající se půlročním skladovacím pokusem těstovin při 4 zátěžových teplotách (-18, 5, 23 a 40 °C). K experimentu bylo použito 5 druhů špaget (semolinové bezvaječné / semolinové vaječné / pšeničné bezvaječné / pšeničné vaječné / bezlepkové kukuřičné). V průběhu 24 měsíců (každé 3 měsíce) byly provedeny chemické analýzy …více
Abstract:
This work followed the bachelor's thesis (the effect of storage on the quality of pasta) dealing with a six-month storage experiment of pasta at 4 load temperatures (-18, 5, 23 and 40 ° C). 5 types of spaghetti were used for the experiment (semolina eggless / semolina egg / wheat eggless / wheat egg / gluten-free corn). Chemical analyzes (pH determination, ammonia amount, thiobarbiturate number), sensory …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Lazárková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Břečková, Blanka. Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe