Bc. Žaneta Podbřecká

Master's thesis

Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale

Comparison of Methods of Determination of Nutritional Value of Meat Products and their Presentation on the Packaging
Abstract:
Diplomová práce Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá chemickým složením masa, popisem a dělením masných výrobků podle aktuální legislativy, balením a označováním potravin a výživovou hodnotou. Poslední kapitola je zaměřena na laboratorní metody analýzy základních složek masných výrobků.Praktická …more
Abstract:
The thesis Comparison of Methods of Determination of Nutritional Value of Meat Products and their Presentation on the Packaging consists of theoretical and practical part. The theoretical part deals with chemical composition of meat, description and division of meat products according to current legislation, packaging and labeling of foods and nutritional value. The last chapter is focused on laboratory …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Veronika Rozíková, Ph.D.
  • Reader: Soňa Bogdanovičová, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta