Eliška Pavlíčková
Bakalářská práce
Životní cyklus masných výrobků
Life cycle of meat products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou životního cyklu a prodejností masných výrobků ve společnosti Uzenářství a lahůdky Sláma, s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá poznatky, které budou využity v praktické části. Praktická část popisuje společnost a její sortiment. Následně jsou představena specifika fází životního cyklu a úspěšnost snížení ceny u …víceAbstract:
The Bachelor thesis deals with problems about life cycle and marketability of meat products in the company Uzenářství a lahůdky Sláma, s.r.o. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part deals with knowledge that will be used in the practical part. The practical part describes the company and its products. Subsequently are introduced the specifics of phase of the life …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. JUDr. Ing. Oldřich Tvrdoň, CSc.
- Oponent: Michal Koutník, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický
Práce na příbuzné téma
-
Sales Promotion and Satisfaction of Dealers: A Case of Havells India Ltd.
Benoy Porathukaran Luiz -
Využití sales promotion pro zvýšení konkurenceschopnosti firmy XY
Aleš KEPÁK -
Zvýšení konkurenceschopnosti podniku pomocí nástrojů komunikačního mixu
Veronika Tatarová -
Podpora a zvýšení konkurenceschopnosti podniku pomocí nástrojů komunikačního mixu
Mariia Smirnova -
Návrh marketingových aktivit pro podporu a zvýšení prodeje firmy
Filip Lucký -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou
Název
Vložil
Vloženo
Práva