Testování sladových preparátů s nízkou enzymatickou aktivitou pro použití v pivovarství – Kristián Hrabica
Kristián Hrabica
Bakalářská práce
Testování sladových preparátů s nízkou enzymatickou aktivitou pro použití v pivovarství
Testing of malt products with low enzymatic activity for the application in brewing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRABICA, Kristián. \textit{Testování sladových preparátů s nízkou enzymatickou aktivitou pro použití v pivovarství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/yvbhpx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.